woensdag, november 02, 2011

Dankbaar voor…. Skyler

Onze oudste zoon Skyler is inmiddels al weer 2 jaar en 8 maanden oud. Ik had nooit gedacht dat de tijd zo snel voorbij zou gaan, toen hij geboren werd. De bevalling van Skyler staat nog heel goed in mijn geheugen gegrift, alsof het de dag van gisteren was. Wat keken wij uit naar ons zoontje, wat waren wij nieuwsgierig naar hoe hij eruit zou zien en op wie hij zou lijken. En nu zit ik 2 jaar en 8 maanden later naast een peuter, maar kwa gedrag, een kleuter!

101_0618

Skyler is eigenwijs, eigenzinnig en koppig, maar tegelijkertijd ook heel lief en zacht aardig. Hij is heel erg leergierig en nieuwsgierig en hij is ook heel behulpzaam. Het liefst wil hij alles zelf doen en kan behoorlijk van slag raken als iets niet lukt. Skyler is ook behoorlijk slim, ik weet dat iedere ouder dat wel van zijn of haar kindje zegt, maar het is echt zo. Zo kan hij bijvoorbeeld al een hele rits nummers tellen en het alfabet op zeggen. Ook heeft hij al wat Nederlandse woordjes onder de knie.

Skyler is ook een hele lieve grote broer voor Noah. Soms is hij ook ondeugend, maar over het algemeen speelt hij heel lief met Noah en deelt zijn spullen graag. Als Skyler zijn kamer in rent, dan roept hij naar Noah of hij ook wil komen spelen. Hij moedigt Noah ook heel goed aan.

We zijn trots op hem en op het feit dat hij ons zoontje is.

DSC_0628

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ga zo door

Petra zei

Het is zo leuk ze te zien opgroeien. Iedere leeftijd brengt weer iets nieuws.