dinsdag, november 15, 2011

Dankbaar voor .... de politie

Vanmorgen vroeg las ik op KSL het volgende bericht. In dit bericht werd gemeld dat gisteren avond, na sluitingstijd, twee tieners hebben geprobeerd om de ATM uit de benzine pomp te stelen. Deze benzine pomp bleek Dan zijn winkel te zijn.

De tieners hebben hun truck achteruit tegen de deuren aangereden en hebben vervolgens een touw om de ATM geknoopt, waarna een van de tieners met vol gas geprobeerd heeft om de ATM uit de winkel te trekken. Het touw brak en dus mislukte die poging. Ze hebben toen geprobeerd om met gereedschap de ATM open te breken, maar ook dat is niet gelukt.

Een oplettende voorbijganger heeft de politie ingeschakeld. Er waren een paar agenten in de buurt en de jongens zijn allebei opgepakt. De beveiligings camera blijkt ook een goed hulpmiddel in deze zaak. Ze wisten de jongens direct te identificeren. Er was voor ongeveen $3000 dollar schade aan de deuren van de winkel en ongeveer hetzelfde bedrag aan de ATM.

Gelukkig heeft de politie ontzettend snel gereageerd en zijn de jongens opgepakt. We moeten er toch niet aan denken dat zoiets gebeurd terwijl Dan aan het werk is...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

nou nee daar wordt je niet vtolijk van

Petra zei

Gelukkig zijn ze opgepakt! Wat een stel, zeg, het zou je kind maar wezen.

Anja zei

Tjee, en dan nog wel door tieners. Gelukkig zijn ze opgepakt!!