woensdag, december 06, 2006

De makelaar en sinterklaas

Afgelopen weekend heb ik contact gezocht met een makelaar en gevraagd of het mogenlijk was om alleen een koopcontract op te laten stellen via een makelaar, aangezien we verder geen andere diensten nodig zouden hebben. Een geintresseerde koper hadden wij natuurlijk al gevonden.

Gisteren middag is de makelaar dan ook bij ons langs geweest. Hij moest dingen zien als ons eigendoms bewijs, een taxatie rapport en eventuele vergunningen die we hebben aangevraagd in de tijd dat wij in het huis woonden. Hier kon hij namelijk bepaalde dingen weer uit halen die in een koopcontract opgenomen kunnen worden. Tevens moesten we lijsten invullen over het huis en eventuele spullen die we achter zouden laten in het huis. Tot in het kleinste detail moest aangegeven worden.

Toen de makelaar alle gegevens had verzameld voor in het koopcontract kregen we te horen dan we binnen 2 dagen al een kopie thuis zullen hebben, waarna we een afspraak zullen maken om het koopcontract samen met Brandon te tekenen. Vervolgens zou Brandon dan een notaris moeten regelen, maar de makelaar heeft aangegeven dat hij dit ook wel kan doen, wat er in resulteerde dat we hoogstwaarschijnlijk op 20 december de koop helemaal af kunnen handelen! 20 December, dat is vandaag precied over 2 weken!! Toch wel een leuk Sinterklaas cadeautje!



Over Sinterklaas gesproken, aangezien Dan avond dienst heeft voor zijn laaste 3 werkdagen, heb ik besloten om Sinterklaas avond door te brengen bij Dan zijn vader. De "Sint" heeft nog een paar leuke dvdtjes, een kaartspel en wat make up spulletjes mee genomen voor Taylor, waar zij erg blij mee was.



Ook dit is weer een van de dingen waarvan je je realiseert dat dit voorlopig wel de laatste keer zal zijn, maar zo zullen er nog wel meer keren komen waarschijnlijk. Feit blijft wel dat het toch een gezellig avondje is geweest.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

zo bec en dansie het gaat nu een beetje opschieten he zoals ik lees shit gaat echt hard nu 20 december al wow ben wel blij voor jullie zeker voor dansie ;)

tja en sinterklaas blijft altijd leuk he en ja bec&dansie voor jullie is het de laaste keer dat jullie hem hier vieren maar volgend jaar met dansie zijn fam toch hehe had weer wat nieuws om te lezen blijft toch spannend zo een blog wat zal er nou weer gaan komen wanneer is echt die eindstreep er dat jullie vertrekken daar ben ik echt benieuwt naar want reken maar we zullen het niet droog houden snif snif


groetjes en een dikke kuss allebij tamsie

Becs zei

Ach wat zal ik zeggen.........We hebben al weer te vroeg gejuigd. Onze hypotheek verstrekker heeft 1 maand nodig om onze hypotheek stop te zetten en alles af te handelen enzo, wat dus inhoudt dat er niet eerder getekend kan gaan worden dan in januari...... het is echt niet te geloven, wij krijgen altijd "slecht" nieuws na het goede!

Anoniem zei

Alles komt goed schat,ik hou van je.

Danny

Anoniem zei

GVD meen je dat nou echt alles gaat geloof ik tegen zitten voor jullie baal met jullie mee schatjes

Anoniem zei

Dus op de valreep toch nog een Sinterklaasfeest meegepikt. Tja, voor veel dingen een (voorlopig) laatste keer, maar ook weer een nieuw begin voor nieuwe dingen. Spannend hoor. Leuk dat je een log hebt, want nu kan ik lekker meelezen hoe het jullie straks vergaat!

Anoniem zei

he moppies

ja denk je dat je het een beetje ken afronden krijg je er weer wat tussen
echt het zit jullie indd niet mee
ben tog nog wel blij dat je een leuke sinterklaas heb gehad
ik weet ook wel dat,dat het niet goed maakt maar tog.
net wat je zeg het is de laatste keer dat je die hier viert.
nou ik ga voor jullie duimen dat het tog nog een beetje goed komt

dikke kuzzz en knuffff ( atie)