zondag, juni 18, 2006

Family bbq

Ieder jaar hebben wij een familie barbeque bij de familie van Danny. Dit vind altijd plaats in juni. Dit ivm de verjaardag van Dan zijn vader op 14 juni, de trouwdag van zijn ouders op 16 juni en dat dan gevolgd door vaderdag. Dit jaar hebben wij de barbeque op een zaterdag gehad. Zo konden de kinderen van Dan zijn stiefbroer er ook bij zijn.

Een van Dan zijn broers kon er niet bij zijn ivm werk, wat natuurlijk wel jammer was. We waren daardoor uiteindelijk met 19 mensen, waaronder 7 kinderen.

De kinderen wilde graag zwemmen, dus heb ik ze samen met een schoonzusje verzameld en zijn wij naar het baaitje gegaan, 5 minuten bij huis vandaan. De meeste van de kinderen hadden geen zwemkleding bij zich, dus hebben we ze uitgekleed en zijn ze gewoon in hun ondergoed het water in gegaan. Ze hebben het erg naar hun zin gehad en het was voor ons erg leuk om te zien.

Toen wij terug bij huis kwamen stond de barebeque al aan en konden we zo goed als gelijk aan tafel. Hieronder, vader Bouwman achter de bbq.

De barbeque werd de dag na het vrijgezellenfeest van Dan gehouden en dus waren de blote dames en dergelijke veel onderwerp van gesprek! Het is uiteindelijk een lange, maar wel gezellige dag geweest.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er erg gezellig uit en vooral ook erg lekker!

Anoniem zei

Leuke foto's van de familie bbq brandon,ik en de kids hebben een leuke dag gehad.