zondag, oktober 28, 2007

Halloween feestje

Gisteren hebben wij een Halloween feestje gehad bij Pam thuis. Omdat ieder gezin uiteraard zijn eigen dingen doet op Halloween zelf, maar toch ook wel met de rest van de familie iets wil doen, wordt er ieder jaar een feestje gehouden.

Alle kinderen worden dan ook in kostuum verwacht. En dat waren een aantal hele leuke kostuums! Zelfs Pam haar hondje en de baby van Chantal waren verkleed.

Het was een leuk feestje, met veel snoep, eten en drinken en uiteraard werden er leuke spelletjes gespeeld. Er werden ook prijzen uit gegeven onder de kinderen voor onder andere het meest enge kostuum, het leukste kostuum en het meest originele kostuum. De kinderen hebben een ontzettend leuke dag gehad en zien erg uit naar Halloween zelf, wanneer ze langs de deuren kunnen gaan en snoep uitgedeeld krijgen.




En uiteraard kon Dan het ook weer niet laten ;-)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé je site in een nieuw jasje,het ziet er leuk uit.
Zijn die bergen bij jullie?
Leuk al die Halloweenkostuums, de baby en de hond zien er schattig lief uit. De pruik staat Dan goed ;-))Ik ben heel benieuwd naar Halloweenavond.

Petra zei

Wat een leuke foto's! Halloween is een van mijn favoriete feestdagen hier.

Anoniem zei

Ik vind dat zo geweldig, zo uitgebreid als Halloween daar bij jullie wordt gevierd. En welk kind van zo'n feest nou niet leuk?
Je layout is trouwens prachtig geworden!

Carola zei

Prachtige site heb je!
Leuke foto's ook, jullie hebben het erg gezellig gehad!

Anoniem zei

he moppie

leuk zo je site.

leuke foto's ook.
alleen jammer dat jij niet ff een gekke foto heb gemaakt net zoals danny

xxx atie

SVO zei

Hey je hebt de layout van je blog verandert. Ziet er goed uit. Leuk alle foto's .. wat ziet dat babietje er schattig uit .. En Dan is ook heel schattig haha! En wat had jij aan? ;-)

Anoniem zei

Mijn kinderen vonden het ook helemaal geweldig. Zakken vol snoep uiteraard en wat een werk sommige mensen ervan maken.

Ze zien er prachtig uit.. Zelfs het hondje..

gr petra