maandag, november 13, 2006

De taxatie

Vanmorgen om 12.00 uur zou de taxatie van ons huis plaats gaan vinden. Wij baalde wel een beetje, aangezien ons hout aan de voorkant van het huis echt vervangen moet worden. Dit zou afgelopen weekend gedaan worden, maar het weer liet het niet toe! Wij waren dus bang dat dit nadelig op de taxatie zou werken.

Om 11.45 uur was de man er al die de taxatie uit zou voeren. Het was een hele vriendelijke man. Hij schonk bij binnenkomst heel erg veel aandacht aan Kaira, die zich dus ook gelijk op haar gemak voelde. De aangeboden koffie sloeg hij vriendelijk af, aangezien hij gelijk aan de slag wilde.

Hij heeft alles netjes opgeschreven. Ik heb hem de offerte van het hout overhandigd en hij vond het geen probleem, aangezien hij ook het hout al in de tuin had zien liggen en dus zeker weet dat het gedaan gaat worden. Ook begreep hij dat het weer het niet toe liet om het hout te vervangen.

Uiteindelijk is hij maar 10 minuten tot een kwartiertje binnen geweest. Vlak voordat hij weg ging vroeg hij of wij nou eigenlijk gingen verkopen of kopen, aangezien hij Bouwman op zijn papieren zag staan. Ik heb hem verteld dat wij het huis zullen gaan verkopen aan Dan zijn broer Brandon. Tevens vroeg hij naar de vraagprijs. Hij zei dat wij een hele mooie en redelijke prijs hebben bedacht en dat hij zich hier geheel bij aan zou sluiten!

Het balletje is dus gaan rollen!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

oh das fijn. Zeker dat jullie vraag prijs goed is.
Succes met de verdere verloop van de verkoop.

-hugs-

Anoniem zei

he bec eb dansie

dat is effe leuk om te horen dat de prijs in orde is tog nu gaat het balletje zeker rollen nog effe en het is zo ver dan gaan jullie weg

groetjes en dikke kus tamsie

Anoniem zei

he moppies
leuk om te lezen dat de taxatie van jullie huis zo is geworden als waar jullie op hoopte.
nou gaat het zeker opschieten nog ff en de 1 is weg snif snif.
maar gelukkig heb ik jou bec dan nog ff om mee heen.
en die tijd gaan we goed benutten.
moet jullie nou tog wel ff zeggen dat het tog wel slikken wordt.
maar ik gun het jullie van harte hoor daar nie van.
nou schatjes kuzzzz knufffff (jullie grote zus) ATIE

Becs zei

Hahaha ja, ik weet het, het gaat nu hopenlijk inderdaad opschieten!! Maar niet getreurd dames! (komt wel goed schatje(s))

Anoniem zei

Dat kun je wel zeggen! Het gaat nu wel heel hard!Dat was wel een snelle taxatie trouwens, maar ja, die man zal wel weten wat hij aan het doen is ;-)

Anoniem zei

Bran en ik zijn wel blij dat het snel is gegaan nu schiet het een beetje op maar alles op z'n tijd!

Becs zei

Idd, alles op zijn tijd, maar ik begreep gisteren van Brand dat hij volgende week alweer een afspraak heeft met zijn bank ;-)

Anoniem zei

WOOOT Becs is bijna in Amerika. Go girl. Altijd een hoop te regelen voordat je echt kunt vertrekken. Daarna is het pas echt onwerkelijk.

Becs zei

I know!!! Het is echt super veel wat er bij zo een emigratie komt kijken!! Maar, dankzij jullie forum weten we nu wel heel erg veel over de visum pprocedure en hopen dan ook dat we eind van de maande de I-130 in kunnen leveren op het consulaat! Dan gaat alles pas echt beginnen natuurlijk!! ;-)