zaterdag, december 28, 2013

Merry Christmas

Inmiddels ligt de kerst al weer achter ons, maar we hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad,lekker heeft gegeten en dat iedereen genoten heeft van elkaars gezelschap.

Wij hebben wel een goede kerst achter de rug. Helaas was mijn vader, die hier op 12 december aan kwam, wel ziek, maar we hebben een fijne dag gehad. Op kerstavond hebben we een lekkere roast gegeten, die ik die dag lekker in de crockpot heb laten sudderen. Op kerstavond geven wij de kinderen ook altijd een cadeautje. Het is altijd een nieuwe pyjama en dit jaar hadden we voor de jongens ook een ochtendjas erbij. Als ik mijn ochtendjas aan heb willen zij hun ochtend jas ook altijd aan en die waren inmiddels al behoorlijk te klein aan het worden en dus kregen ze beide een nieuwe. Na het eten zijn alle drie de kinderen in bad gegaan en hebben Dan en de jongens koekjes gebakken voor Santa.

20131224_194652

Op kerst ochtend ging rond 07.30 uur de slaapkamer deur open van de jongens, waarna Skyler met het bordje van de koekjes bij ons naar binnen kwam rennen en heel enthousiast riep dat Santa langs was geweest en de koekjes heeft opgegeten. Daarna zijn de jongens opa wakker gaan maken, zodat we cadeautjes uit konden pakken.

De kinderen zijn ontzettend verwend met zowel kleding als schoenen en speelgoed. Het beste cadeau voor de jongens was een Nintendo 2ds. Daar zijn ze hartstikke blij mee en spelen er continue mee. Gelukkig spelen ze ook heel erg graag met hun andere speelgoed en is het niet alleen maar video spelletjes. Khloé en opa zijn uiteraard ook niet vergeten, en ook zij hebben leuke cadeautjes gekregen.

Dan en ik zijn verwend met een nieuwe televisie. Zoals in de laatste blog te lezen is, is onze tv bijna in vlammen op gegaan en de dag erna kregen we van mijn vader, Daniël en Charlene en mijn kleine broertje Chris een nieuwe tv. Hij is net zo groot als onze laatste tv, maar het is een smart tv, wat in houdt dat we er mee op het internet kunnen en zo ook Netflix kunnen kijken. We zijn er super blij mee en heel erg dankbaar. Ook kregen we van mijn vader een Samsung Galaxy tablet. Hij had zelf een nieuwe gekocht en wij hebben zijn oude gekregen. Wij zijn dus ook erg goed verwend.

Het was de bedoeling dat we ‘s avonds bij Anna zouden gaan eten, maar omdat mijn vader zo ziek was, zijn we thuis gebleven. We hadden wel loodjes getrokken voor bij hen thuis en we hadden dus cadeautjes die we nog moesten geven, en die heeft Dan ‘s middags maar daar gebracht. Na het eten kwamen Anna en Mindy en Carrie even snel langs om onze cadeautjes te brengen. Anna en haar man Wes, hadden voor iedereen ook wat extra’s gekocht, dus het was net weer als kerst ochtend met de cadeautjes uit pakken. We zijn allemaal weer goed verwend.

Inmiddels is zijn er al weer ruim twee weken voorbij sinds dat mijn vader hier aan kwam. Het weer en het feit dat hij zich goed beroerd voelt, zorgt er voor dat we niet al te veel weg gaan, maar dat mag de pret niet drukken. Zowel de jongens als Khloé genieten van zijn bezoek en hij geniet van de kinderen. En wij genieten daardoor natuurlijk ook.

1 opmerking:

Anja zei

Wat een prachtige foto van jullie kinderen onder boom en wat lijken ze toch veel op elkaar.
Vervelend dat je vader zo ziek is, veel beterschap voor hem!

Wij wensen jullie alle goeds voor in 2014!!