woensdag, december 12, 2012

Kerstfeestje en controle

Afgelopen zaterdag zijn we bij Freddy thuis geweest voor een kerstfeestje. 8 December is in princiepe best vroeg voor een kerst feestje, maar dat maakte het niet minder gezellig. De reden voor dit vroege feestje was, omdat Freddy de kerstdagen bij zijn nieuwe vriendin door zal brengen in Tennessee. Eigenlijk was het een feestje voor kerst en Thanksgiving, omdat hij met Thanksgiving ook in Tennessee was. In de eerste instantie zou Kerry, Freddy zijn vriendin, hier zijn met de kerst, maar helaas laat haar werk het niet toe om rond de kerst vrij te nemen. Aangezien Freddy toch ook wel tijd met de familie door wil brengen, besloot hij tot een “ThanksChristmas party”.

Freddy en de jongens hadden een lekkere maaltijd bereid met onder andere kalkoen en ham, want wat is nou een Thanksgiving diner zonder kalkoen en een kerst diner zonder ham? Het eten was erg lekker, wat dat betreft hebben de jongens veel van hun moeder geleerd. Angela was een geweldige kok!

We hadden vernomen dat na het eten de kerstman misschien wel eens een bezoekje af zou kunnen leggen en inderdaad, kort na het eten werd er op de deur geklopt en hoorden wij het wel bekende “Ho, ho, ho! Merry Christmas”. Skyler en Noah wisten even niet waar ze het zoeken moesten en waren razend enthousiast. De kerstman heeft alle kinderen een voor een op schoot genomen en ook kregen alle kids een cadeautje van de kerstman. Skyler kreeg een power ranger en Noah een transformer en ook Khloé kreeg een cadeautje, een badeendje en wat mooie haarbandjes. Bij de vraag wat Skyler graag voor de kerst wil hebben zei hij volmondig “Optimus prime”, en hij beloofde de rest van de maand heel lief te zijn. Noah heeft geen speciale wensen, hij was helemaal in de wolken met zijn transformer en zijn snoepjes. Khloé heeft het grootste deel van de avond heerlijk op mijn scoot liggen slapen.

IMAG0002

Nadat de kerstman weer vertrokken was, hebben de volwassenen een “white elephant gift” spel gespeeld. Iedere volwassene moest een ingepakt cadeau mee nemen en vervolgens werden er nummertjes getrokken. Alle cadeau’s werden naar het midden van de kamer verplaatst en de persoon met nummer 1 mocht een cadeau uitkiezen. Persoon 2 mocht vervolgens ook een cadeau uitkiezen, of het cadeau van persoon 1 afpakken, waarna persoon 1 opnieuw een cadeau uit mag kiezen. Je kunt een cadeau niet gelijk terug stelen, er moet minimaal een beurt voorbij zijn gegaan. Ook besloten wij dat als een cadeau 2 keer gestolen was, het niet meer gestolen kon worden. Zo zijn we een tijdje zoet geweest en veel cadeautjes werden gestolen. Ik had uiteindelijk een warme chocolademelk machine gewonnen en Dan een pakket met kaasjes en crackers en dergelijke. Het was een hele gezellige avond.

Maandag ben ik met Khloé op haar 2 weken controle geweest. De tijd vliegt veels te snel voorbij als je het mij vraagt, Gelukkig doet onze kleine meid het hartstikke goed en is ze maar liefst 450 gram aangekomen, terwijl de norm is dat ze met twee weken terug zou moeten zijn op haar geboorte gewicht. Alle beetjes extra nemen we wat graag op de koop toe. Ook in lengte was ze gewoon al 4 cm gegroeid! Verder vond de arts haar er heel goed en gezond uitzien en zei ze ook nog even tussen neus en lippen door dat ze toch we heel mooi is! Eind januari moeten we terug op controle.

En morgen is het dan eindelijk zo ver. Mijn vader komt rond 16.20 uur aan op SLC en dan kan hij eindelijk zijn kleindochter in het echt bewonderen!! We kijken er heel erg naar uit en hijzelf natuurlijk ook. Het is niet niets als je eigen dochter en je (tot nu toe) enige kleinkinderen aan de andere kant van de wereld wonen. Nog maar een paar uurtjes…..

4 opmerkingen:

Petra zei

Wat een schatje en zo te zien makkelijke baby is Kloe! Veel plezier met het bezoek van je vader!

Becs zei

Petra, tot nu toe is ze inderdaad een hele lieve, rustige en makkelijke baby. Ze huilt bijna niet, behalve als ze verschoond wordt.

Linda zei

Wat een schatje is je dochter! Zit net te lezen dat je vader onderweg is. Het is hier nu 16.07 maar ik denk dat wij zo'n 9 uur verder zijn? Hij zal in ieder geval in het vliegtuig zitten, wat zullen jullie genieten wanneer hij er weer is. Ik wens jullie allemaal geweldige feestdagen toe.

Becs zei

Linda, het tijdsverschil met NL is 8 uur. Mijn vader zat bij jouw berichtje nog in het vliegtuig. Hij is rond 01.00 uur NL tijd geland