dinsdag, juni 19, 2012

Vaderdag en hitte

Afgelopen zondag was het al weer vaderdag. Vaderdag betekend dat we al weer een half jaar in 2012 zitten. Wat gaat de tijd toch snel! Vaderdag betekend ook dat het inmiddels al weer 4 jaar geleden is dat ik een positieve zwangerschaps test vast mocht houden en wij later ouders zouden worden van Skyler. En nu is ons derde kindje gewoon op komst.

Op vaderdag hebben we eigenlijk niet veel bijzonders gedaan. Het is hier al een paar weken erg warm weer en vooral de laatste week halen we temperaturen van ergens tussen de 30 en 35 graden. Zo ook op vaderdag. Dat maakt het voor mij op het moment wat minder aantrekkelijk om iets te gaan doen. Dan mocht die dag uiteraard lekker uitslapen en hij heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt, want om 11.00 uur zijn we hem maar wakker gaan maken.

Nadat hij eindelijk op was, hebben we even snel een boodschap gedaan en daarna zijn we thuis gewoon gaan relaxen. Dan moest helaas op vaderdag om 16.00 uur werken, maar aangezien we toch niets speciaals hebben gedaan, vond hij het niet zo erg.

Toen Noah op bed lag voor zijn middag slaapje en Dan een spelletje is gaan spelen op de xbox, zijn Skyler en ik naar Mindy over gelopen en hebben we even heerlijk in hun zwermbad gezwommen. Wat is dat toch lekker in de hitte. Skyler is een echt water ratje en heeft het prima naar zijn zin in het zwembad. Bovendien is hij naderhand ook altijd lekker vermoeid, dus slaapt hij later erg lekker.
‘s Avonds waren we bij Mindy uitgenodigd voor het eten, dus ik hoefde in dit warme weer niet te koken, wat ook wel eens lekker is natuurlijk. We hebben een fijne avond gehad en natuurlijk hebben we Dan wel gemist, maar goed, soms is het niet anders.

Aanstaande zaterdag is hij lekker vrij en dan gaan we gezellig met de jongens een dagje naar de dierentuin. Het nieuwe gedeelte in de dierentuin is eindelijk geopend, en we zijn erg benieuwd hoe dat eruit ziet. Ik heb me laten vertellen dat het allemaal heel mooi is geworden, dus we kijken uit naar een leuk en gezellig uitje.

2 opmerkingen:

Tamsie zei

Hij is net zo een waterrat als ze mama. Weet je nog bec iedere vrijdag zwemmen. daarna naar de grote RODE M hahahah.

Becs zei

Hahahaha, ja hoor!! Heerlijk!!