maandag, oktober 31, 2011

Trick or treat

Vandaag was het dan zo ver. Eindelijk was het Halloween. De kinderen kijken daar altijd heel erg naar uit.
Skyler heeft zelf zijn kostuum uit gezocht, hij was vanavond Superman. In de eerste instantie dacht ik dat hij voor een Spiderman kostuum zou gaan, maar gelukkig koos hij voor Superman. Hij weet namelijk nog niet zo goed wat hij van Halloween moet vinden, aangezien hij op het moment alle kostuums eng vind en hij het dus ook niet leuk vind om iets over zijn gezicht heen te hebben. Vandaar dat ik blij was dat hij voor Superman koos. En trots dat hij was in zijn kostuum!
DSC_0593
Voor Noah hebben we ook een kostuum gekocht, dat is wel zo leuk natuurlijk. Ondanks dat hij er nog helemaal niets van begrijpt, vonden we wel dat ook hij een mooi kostuum hoorde te hebben. Noah was vanavond dan een pompoen.
DSC_0544
We mochten vandaag allemaal iets eerder weg van werk, zodat we op tijd thuis konden zijn. Wel zo fijn, want nu konden we vroeg eten en nog een paar leuke foto’s van de jongens maken, voordat we op pad zouden gaan. Helaas viel het eten een beetje in het water. Ik had gisteren namelijk een lekkere tomatensoep gemaakt en dacht dat we daar vandaag ook nog van zouden kunnen eten, maar ik was vergeten om hem vannacht in de koelkast te zetten. Gelukkig kwam Carrie vragen of we bij hen wilden eten, omdat we toch samen op pad zouden gaan, dus hoefden we niets anders te bedenken.
Na het eten hebben we de jongens aangekleed en Brian en Carrie hun kinderen en toen hebben we buiten snel nog wat foto’s gemaakt. Helaas was Skyler zelfs van Brandon zijn kostuum best bang, maar gelukkig hebben we toch nog leuke foto’s weten te maken. Brandon was een zombie en Addi de bruid van Frankenstein.
          DSC_0552 DSC_0569
         DSC_0583
Eenmaal op pad, had Skyler snel door wat hij moest doen om snoepjes te krijgen en al snel was zijn emmertje vol. We hebben zijn opbrengst dan ook overgegooid in een plastic zak, zodat hij nog meer snoep in ontvangst kon nemen. Hij heeft overal heel netjes dank je wel gezegd.
DSC_0589
We zijn door een groot gedeelte van onze wijk gelopen. Bij sommige huizen kreeg hij een snoepje en bij andere huizen kreeg hij een goede hand vol. We hebben op een gegeven moment maar wat huizen over geslagen, omdat hij zoveel snoep begon te krijgen. Thuis heeft hij lekker een paar snoepjes op mogen eten en we moesten natuurlijk ook een foto maken van de opbrengst.
DSC_0613
Het was een fijne geslaagde avond. Hij heeft ons zonder problemen zijn tandjes laten poetsen, pyjama aan laten doen en hem naar bed laten brengen. Het is dan ook onnodig om te zeggen dat hij heel snel in dromeland was.
Ondanks dat Noah niet verwend is met snoepjes, heeft hij het ook prima naar zijn zin gehad. We kregen een paar keer leuke complimentjes vanwege zijn kostuum en hij brabbelde lekker de hele weg. Ook onze kleine beer was bij thuiskomst snel in slaap gevallen. De jongens hebben een hele fijne avond gehad en papa en mama dus ook!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ja ik had er wel bij willen zijn
maar helaas volgend jaar beter zeg ik maar

Petra zei

Heerlijk genieten dus voor Skyler. Schattig! Ik mis het langs de deuren gaan toch wel.