zaterdag, juli 16, 2011

Tot ziens

Vandaag had ik afgesproken met Marcel en Anja. Marcel en Anja zijn vier jaar geleden hierheen verhuisd voor het werk van Marcel. Vorig jaar augustus had ik Anja al eens ontmoet en toen hadden we afgesproken om dat nog een keer te herhalen. Vandaag op de valreep is het er dan toch van gekomen.

Ik schrijf op de valreep, omdat Marcel en Anja aanstaande vrijdag weer naar Nederland zullen vertrekken. Zij kijken hier met gemengde gevoelens tegen aan. Gemengd, omdat het toch wel fijn is om weer bij de kinderen en familie te kunnen zijn, maar toch ook wel jammer om dat geen dat ze achter zullen laten. Anja kijkt ook niet echt uit naar het weer in Nederland. Op het moment is dat geloof ik maar somber en triest. Tja, dat is toch wel een heel verschil met hier en 34 graden.

Het was weer heel erg gezellig. Anja en Marcel zijn zulke lieve en vriendelijke mensen. Vorig jaar waren Skyler en ik heel gastvrij bij hen thuis ontvangen en vandaag hebben wij ze hier bij ons thuis ontvangen. Daarna zouden ze door rijden naar Park city dus ze hebben een leuke dag uit gehad zo vlak voor hun vertrek. Achteraf gezien, had ik dit graag eerder en vaker willen doen. We hebben nu afgesproken, dat als wij naar Nederland gaan, dat we zeker bij hen op bezoek zullen gaan!

Het blijft erg leuk om ervaringen te delen wat betreft het leven hier. Het is erg grappig om de verschillen tussen Nederland en Amerika te bespreken. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe het zal zijn voor hen om weer terug in Nederland te zijn. Na 4 jaar in de Verenigde Staten kijk je toch anders tegen sommige dingen aan. Wij wensen Marcel en Anja veel succes met de verhuizing en we houden contact!

DSC_0039

Verder hebben we vanmiddag heerlijk in de tuin gezeten. Dan moest om 14.00 uur werken. Dus ik was alleen met de jongens, maar we zijn naar de overkant gelopen en hebben bij Katie in de tuin gezeten. Skyler heeft gezellig met Alex gespeeld en Noah heeft liggen rollen met Lia. Morgen heeft Dan een vroege dienst en dus is hij ook lekker vroeg thuis.

Voor volgende week heeft Dan zowaar 3 vrije dagen staan. Het was de bedoeling dat we volgende week vrijdag naar Wendover zouden gaan met Troy en Mindy. We zouden daar dan lekker gaan eten, naar het casino toe gaan en daar overnachten, maar Troy zal die zaterdag moeten werken en dus gaat het niet door. Nu zouden Dan en ik alsnog met zijn tweeën kunnen gaan, maar we hebben besloten om dit een andere keer te doen. We gaan er nu gewoon een lekker weekend met de jongens van maken. We weten alleen nog niet precies wat we gaan doen, maar we hebben nog een week om daar over na te denken.

5 opmerkingen:

Anja zei

Ook wij vonden het heel gezellig vandaag en willen zeker contact blijven houden. Jullie zijn altijd welkom bij ons in Nederland!! Julie "jongens” zijn 2 geweldige , lieve, vrolijke en mooie boefjes!!

Anoniem zei

ik ben het er helemaal mee eens

Petra zei

Wat leuk om hen nog eens te zien. Ik heb het altijd jammer gevonden, dat ik Anja geen tweede keer heb ontmoet. Wie weet ooit in Nederland.

Tamsie zei

Dan blijf der voor mijn maar 1 vraag over? Wanneer kom je een keer naar NL? hihihi.LOL

Becs zei

Dat weten we nog niet Tamsie. Ik laat het je weten hihihi ;)