zondag, juli 16, 2006

Dagje Boekel

Gisteren zijn wij een dagje naar camping Boekelsven geweest in Boekel. Mijn tante heeft daar, samen met haar gezin, al jaren een aantal caravans. Aangezien mijn tante jarig was en zij daar op de camping was, zijn wij er lekker een dagje naar toe gegaan.

's Ochtends zijn wij om half tien opgestaan, hoewel Danny liever op bed zou zijn blijven liggen. Nadat we wat broodjes hadden gesmeerd en wat pakjes drinken hadden gepakt, zijn wij om ongeveer kwart over tien gaan rijden. Nadat we even een paar kilometer file hebben gehad, kwamen wij om twaalf uur op de plaats van bestemming.

Het is de hele dag erg lekker weer geweest! Lekker warm. We zijn dan ook een aantal keer gaan wandelen. Eerst over de gehele camping omdat kleine Charissa, mijn achternichtje, moest slapen, maar tegen zichzelf aan het vechten was. Na nog geen vijf minuten gelopen te hebben was mevrouw al om zeep.


Haar zus Serena daar en tegen liep de gehele weg lekker te kwebbelen en liet ons plekjes zien waar we kikkers konden vinden.


We zijn ook nog een aantal keren met de honden in het bos gaan wandelen. 's Middags hebben wij ook nog even lekker in het ven gezwommen. Het was voor zowel Dan als mijzelf een eeuwigheid geleden dat we gezwommen hebben, dus we waren bekaf na het zwemmen, maar ondanks dat was het toch wel erg lekker om te zwemmen. In de eerste instantie was het water erg koud, maar toen we eenmaal door waren, was het heerlijk.

Na het zwemmen hebben wij nog een leuk optreden gekregen van Serena die voor ons het liedje: dokter Bernhard ging zingen van Bonnie st. Clair en Ron Brandsteder.

Mijn nichtjes vroegen ons een paar keer of wij wilden blijven slapen, maar Dan had niets bij zich voor zijn lenzen en dus zijn we 's avonds gewoon weer naar huis gereden. We hebben wel besloten dat wij zeker nog een keer terug gaan ergens in de komende weken en dan blijven wij wel slapen.

Toen we thuis kwamen zijn we gelijk naar bed gegaan. Zo een hele dag in de buitenlucht doet toch wel wat met je.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hey die bec en dan

was zeker gezellie he zaterdag
leuke foto's en die opname van serena is ook leuk jo echt wel
ik heb er van genoten lig nog in de deuk als ik der zo zie zingen en zeker moeten jullie een heel weekend komen

groetjes tamsie

Becs zei

Komt wel goed hoor Tams! Gaan we gewoon een keer vrijdag na werk gelijk door!

Anoniem zei

he moppies
was een leuke dag he
nou wordt wat als jullie komen slapen hahaha lol
jammer maar ik ken nie die opname van serena luister weet nie hoe dat komt
groetjes renata