woensdag, juli 05, 2017

A little bit of everything

De kinderen genieten vol op van de zomer vakantie. Ze spelen veel buiten, hebben al een paar keer gezwommen bij Arnold en Keri, ze hebben al regelmatig een sleepover gehad en blijven vaak ook laat op. Gelukkig willen ze ook nog veel tijd met ons door brengen, dus spelen we spelletjes in de tuin of we spelen een bordspel. Ook hebben de jongens besloten dat ze in deze vakantie alle Harry Potter films willen zien, aangezien zij die nog niet eerder hebben gezien.

Ook hebben we sinds de laatse blog weer visite gehad en hebben we daar inmiddels ook afscheid van genomen. Dan zijn vader en stiefmoeder Coby en Dan zijn zusje Taylor en haar vriend Bouke, hebben afgelopen week bij ons door gebracht. De grote reden van bezoek was het huwelijk van Bradley en Chelsie. Bradley is een van Freddy zijn zoons.

Omdat dit voor Coby het aller eerste bezoek was aan Amerika, wilden zij graag Las Vegas zien en hebben zij daar drie nachten door gebracht. Het leek er op dt dat er maar twee zouden worden, omdat zij de overstap hadden gemist, maar uiteindelijk is dat allemaal goed gekomen.

Taylor en Bouke zijn via California gekomen, omdat zij graag een kleine roadtrip wilden maken, op weg naar Utah. Zij zijn via Las Vegas hierheen gereden met een huurauto, zodat zij Fred en Coby dan mee konden nemen. Wij hadden Coby sinds ons vertrek uit Nederland al niet meer gezien en dat was even emotioneel voor haar. Het was voor ons tevens de eerste keer dat we Bouke zouden ontmoeten, maar al snel hadden we door dat het een hele leuke jongen is.

We hebben een drukke week achter de rug. Een week gaat best snel voorbij natuurlijk. Zeker ook omdat iedereen de “Dutchies” wilden zien. Freddy had Kerry en de kinderen inmiddels opgehaald in Tennesee en zij verblijven nu tijdelijk bij Chantal, totdat hun huis in Utah klaar is, dus als de familie bij elkaar is dan kan het goed druk zijn. De familie is al groot en het was nu nog drukker, omdat ook Kerry haar moeder, zus en drie kinderen en een familie vriendin over waren gekomen uit Tennesee.

De bruiloft van Bradley en Chelsie was op vrijdag 30 juni. Een dag na onze trouwdag. dit jaar waren we inmiddels al weer 11 jaar getrouwd. Toen wij eenmaal op onze plek zaten voordat de ceremonie ging beginnen, werd toevallig het liedje gespeeld waarop wij onze eerste dans hebben gehad 11 jaar geleden. De ceremonie was heel emotioneel. Bradley heeft 6 jaar geleden zijn moeder verloren, dus daar waren al voldoende emoties van en nu ging hij ook met zijn highschool sweetheart trouwen, dus toen zij eenmaal naar het altaar werd geleid, moest hij huilen, waardoor er meerdere mensen gingen huilen. De ceremonie was heel mooi en ze zagen er beide prachtig uit,

IMG_2204

Zaterdag waren we bij een family friend uitgenodig voor een welkom thuis feestje voor Marcus. Hij slaagde op de zelfde dag als de bruiloft van zijn broer, van marine bootcamp. Freddy heeft nu twee zoons in de marine. op het moment dat de bruiloft gepland werd, wist Marcus nog niet wanneer hij zou slagen en helaas viel dat op dezelfde dag. Hierdoor kon helaas niemand aanwezig zijn voor Marcus en vandaar dat er voor hem een feestje was georganizeerd. Dit was tevens weer een mooie gelegenheid voor iedereen om tijd met elkaar door te brengen.

Zondag waren we allemaal uitgenodigd voor het eten bij Chantal thuis. Bouke en Taylor zouden gaan schieten met Freddy, dus vertrokken de “Dutchies” al wat eerder op de dag. Ik heb thuis schoongemaakt en gewassen en ben later met de kinderen vertrokken, omdat Dan moest werken. We zijn alleen niet super lang gebleven, omdat Skyler begon te klagen over buikpijn en ikzelf ook niet helemaal lekker was. Toen we eenmaal weg gingen, heeft Skyler buiten de auto gespuugd en dus lagen de kinderen allemaal bijtijds op bed. Al die drukte en het late op blijven zal ook wel een rol hebben gespeeld.

Gisteren was het 4 juli. Ook wel bekend als Independence Day. Wij hebben ‘s middags verkoeling gezocht in het zwembad, aangezien het hier de laatste weken verschrikkelijk warm is. ‘s Avonds hebben we afscheid genomen van Fred en Coby, omdat zij via Las Vegas weer naar huis zouden vliegen en daarna zijn we met Bouke en Taylor naar Grantsville gereden om de vuurwerk show te bekijken.

IMG_2220

Vervolgens heb ik gisteren avond nog afscheid genomen van Taylor en Bouke, omdat ik moest werken vanochtend. Zij zijn vanmorgen weer richting California vertrokken, waar zij zaterdag weer zullen vertrekken richting Nederland. Zo kunnen zij nog een paar plekken op hun lijstje bezichtigen. Afscheid nemen is nooit leuk, maar Taylor en Bouke hopen snel weer terug te zijn.

Dat was het bezoek een beetje in een notendop. De kinderen hebben nog zo een zes weken vakantie waar we nog van gaan genieten, voordat de school routine weer voor de deur staat.

Geen opmerkingen: