maandag, juni 12, 2017

Summer Vacay!

Het is officieel vakantie tijd in huize Bouwman. Eigenlijk is dat het al twee weken, maar wie telt? De laatste week van mei, was tevens de laatste week van school voor de kinderen. Khloé en Noah hadden beide hun laatste dag op donderdag 25 en Mei en Skyler zijn laatste dag was die vrijdag.

Khloé heeft haar laatste schooldag afgesloten met een pizza party in haar klas. En aan het einde van de dag kwamen de kinderen allemaal naar buiten met graduation caps en zongen ze een paar liedjes, die zij dit jaar geleerd hadden, voor de ouders. Khloé heeft het ontzettend naar haar zin gehad op school en kan niet wachten totdat zij volgend jaar weer mag.

IMG_1821

Skyler had op een van zijn laatste dagen nog een voorstelling, waarin hij een olifant speelde. Het was een heel leuk toneelstuk waarbij iedereen in 2nd grade wel een rol speelde. Het was vooral ook erg leuk dat mijn vader ook bij de voorstelling aanwezig was. Skyler is heel blij dat hij nu zomder vakantie heeft, maar vind het vooral ook heel spannend dat hij na de zomer vakantie naar 3rd grade gaat.

IMG_1757

Op de laatste school dag van Noah was het ook groot feest voor iedereen op school. De brandweer was die dag op school gekomen en heeft met de brand slangen voor verkoeling gezorgd voor alle kinderen. Het was ontzettend leuk om al die blijde gezichtjes van zeik natte kindjes te zien aan het einde van de dag. Noah heeft dit jaar ontzettend veel geleerd. Naar mijn idee komt dit vooral ook omdat hij een verschrikkelijk goede lerares had en Noah zal haar volgend jaar ook echt gaan missen, maar hij kijkt uit naar 1st grade.

IMG_1829

De laatste school dagen van dit jaar waren tevens ook de laatste dagen dat mijn vader hier was. Voordat hij daadwerkelijk weer naar huis ging, hebben we nog wel een paar fijne dagen gehad. Na Skyler zijn laatse school dag hebben we een rugzak met snacks en drinken ingepakt en zijn we naar Ensign Peak gereden. Dit is een hike van iets meer dan anderhalve kilometer, die Noah en ik in November ook met Daniël hebben gedaan.

Dan is niet mee geweest vanwege zijn benen, maar dat mocht de pret niet drukken. Skyler zijn vriendje Korben mocht met ons mee, dus we waren gezllig met zijn zessen. Zelfs Khloé heeft de klim helemaal zelf gedaan. We hebben een paar keer een kleine stop gemaakt, maar uiteindelijk hebben alle kinderen goed door gelopen. Eenmaal boven is de klim het uitzicht helemaal waard. Je hebt een mooi uitzicht op een groot deel van de vallei. Dit was ook een van de dingen die we nog niet eerder met mijn vader gedaan hadden. Hij is dus ook weer een mooie ervaring rijker.

IMG_1857

En toen was het helaas weer tijd voor afscheid. We weten altijd weer dat het eraan zit te komen en altijd weer zien we er tegen op, maar helaas is het niet anders. Over een paar maanden is hij weer terug voor de kerst, dus daar gaan we maar weer naar aftellen.

Inmiddels is hij al weer 2 weken thuis en zitten we allemaal weer in een redelijke routine. Hoewel, routine tijdens een zomer vakantie is een groot woord. Ach, zolang de kinderen zich maar prima vermaken!

3 opmerkingen:

Aïda zei

Die foto van Khloé met die cap! Enig en geestig tegelijk!

Anja zei

Fijne zomervakantie!

Becs zei

Aïda ~ Grappig heh? Ook de jongens hebben zo een cap gekregen op pre-school.

Anja ~ Dank je wel :)