donderdag, mei 25, 2017

Life lately

Inmiddels zijn er al weer 3 weken voorbij sinds dat mijn vader hier aan kwam. Helaas hebben we nog maar een paar dagen te gaan, maar we proberen er nog van te genieten. We mogen in ieder geval niet klagen. We vermaken ons prima en we hebben eigenlijk door zijn hele vakantie heel mooi weer gehad. We hebben eigenlijk maar een dag een slechte dag gehad en dat was wel van het ene uiterste in het andere, want bij het opstaan lag er wat sneeuw!

Door het mooie weer heb ik veel in de tuin gewerkt, onder toeziend oog en wat hulp van mijn vader. Dan heeft al een paar weken last van ‘shin splints’, vertaald is dit beenvliesontsteking. Hij heeft hierdoor ook een aantal dagen thuis gezeten van de pijn. Van tuinwerk komt er dan weinig terecht, maar het groeit natuurlijk wel allemaal door. Dus regelmatig waren we buiten te vinden om het gras te maaien of onkruid te wieden. Ook hebben we een paar leuke planten geplaatst en wat boomsnippers neergelegd op plekken om onkruid tegen te gaan. Dit allemaal was best nog wat werk, maar vooruitgang zien maakt het allemaal best leuk.

Als we niet aan het werk waren, dan zaten we lekker op de porch onder het genot van een kopje koffie. Zo konden we Khloé eindeloos op en neer zien rijden op haar nieuwe fiets, die zij van opa heeft gekregen. De jongens hadden vorig jaar allebei een nieuwe fiets gekregen Khloé heeft al die tijd op een oud fietsje gereden die we eens hadden gekregen. Nu mocht zij van opa een nieuwe fiets uitkiezen en dat werd een ‘Frozen’ fiets met een zitje achterop voor haar poppen.

Op moederdag zijn wij naar de dierentuin geweest. Dan is niet mee geweest vanwege zijn shin splints, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was heerlijk weer. Het was een beetje fris toen wij aankwamen, maar het zonnetje heeft de hele dag heerlijk geschenen. Zo veel zelfs dat we een beetje verbrand waren. Door het mooie weer, hadden we ook geluk dat bijna alle dieren wel buiten waren.

Het thema dit jaar is ‘Bugzilla’. Er staan hele grote imitatie insecten. Ze hopen hiermee wat meer begrip voor de insecten op te wekken bij de bezoekers. Ondanks dat ze er eng uit kunnen zien, hebben insecten allemaal een bepaalde rol in de natuur. Het was een hele fijne middag, die we in Augustus nog een keertje over gaan doen, omdat ons zomerfeest van werk in de dierentuin plaats zal vinden.

Ook hebben we in deze vakantie voor mijn vader bezoek gehad van Freddy. Mijn vader en Freddy kunnen goed met elkaar overweg, dus dat maakt zo een bezoek extra leuk. Zo een 3 jaar geleden zijn Freddy en zijn gezin naar Tennessee verhuisd. Na veel praten hebben ze besloten om terug naar Utah te komen. Zo kan Freddy zo goed als iedere avond thuis zijn in plaats van de hele week op de vrachtwagen. Die mogelijkheid was er ook in Tennessee, maar dan zouden zij 3 uur bij familie vandaan zitten end us besloten ze dat het beter was om hierheen te verhuizen. Daardoor is Freddy op 1 mei in Utah aangekomen en aan het einde van de maand gaat hij terug om de inboedel en de rest van het gezin op te halen.


Zoals de kinderen zouden zeggen, hebben we nu nog 3 ‘sleeps’ met opa en dan zit het er helaas weer op. De laatste school dag van Khloé en Noah is vandaag en morgen gaat Skyler voor het laatst en dan is de zomer vakantie ook officieel begonnen.

Geen opmerkingen: