donderdag, december 03, 2015

Birthday en Thanksgiving

Op zaterdag 24 november in 2012, konden wij ons ‘s ochtends om 08.00 uur melden in het ziekenhuis, waar ik die ochtend ingeleid zou worden voor de bevalling van onze dochter. Na een zwangerschap die zwaarder was dan die van de jongens, zouden we dan eindelijk een meisje krijgen. De zwangerschap was overigens niet zo zwaar dat ik op bedrust heb gelegen, maar als je al 2 kleine kinderen rond hebt lopen valt het allemaal gewoon iets zwaarder dan een eerste zwangerschap.
Na een bevalling van ongeveer 8 uur lag er eindelijk een klein, lief meisje op mijn buik. Dat kleine, lieve meisje is inmiddels al weer 3 jaar oud en heeft een geheel eigen willetje en kan heel erg eigenwijs en koppig zijn. Af en toe heeft ze dat wel nodig met 2 oudere broers. Ze is overigens ook verschrikkelijk lief en zorgzaam.

Omdat haar verjaardag dit jaar op dinsdag viel, hebben we de zaterdag voor haar verjaardag een klein feestje gegeven.  We hadden niet heel veel mensen uitgenodigd, maar we wilden toch dat ze zich die dag speciaal zou voelen en dat is zeker wel gelukt. Khloé is helemaal gek van Minnie Mouse, dus we hadden een mooie Minnie taart besteld en ze vond hem prachtig. Iedereen die binnen kwam moest van haar eerst even in de koelkast komen kijken naar de taart.

Toen het tijd was voor haar cadeautjes, kreeg ze een paar tasjes in haar handen gedrukt en dat vond ze helemaal geweldig. Alleen al van de tasjes werd ze blij en ze had op dat moment nog niet eens de inhoud gezien. Zo leuk om te zien dat een klein kindje blij kan worden van zo een klein iets. Khloé is verwend met kleding, babies en ander speelgoed en was bij alle cadeautjes net zo enthousiast als het eerste cadeautje.

Arnold en Keri moesten die middag beide werken, dus zij zouden later op de dag langs komen en dan blijven eten. Zo hebben de kinderen lekker met elkaar gespeeld en wij hebben na het eten ook een spel gespeeld. Het was zo een leuke avond en Khloé heeft een hele fijne dag gehad. ‘s Avonds ging ze dan ook naar bed met al haar nieuwe spulletjes bij zich in bed.

De donderdag na haar verjaardag was het Thanksgiving. Dan zijn broer Freddy was voor Thanksgiving naar Utah gereden met zijn gezin vanuit Tennessee. Die donderdag moest Dan ‘s avonds helaas gewoon werken, dus hadden we besloten om Turkey Friday te doen bij Chantal thuis. De woensdag voor Thanksgiving kwamen Freddy en Kerry met hun gezin bij ons eten. Kerry had toen gevraagd of ik op Thanksgiving day misschien naar de film wilde met haar. Natuurlijk had ik daar wel oren naar, dus zijn wij naar ‘The Secret in their eyes’ geweest. Het was niet wat ik er van verwacht had, maar we vonden het beide een goede film.

Die avond waren we, zoals ieder jaar, bij Mindy uitgenodigd om te komen eten. Aangezien Dan toch aan het werk was zijn de kinderen en ik daar geweest. Er was veels te veel eten, maar het heeft allemaal heerlijk gesmaakt en iedereen ging met wat left overs naar huis. Dan kwam ons ook nog even verrassen door een langere ‘lunch’ te nemen, waardoor hij toch van een Thanksgiving maaltijd heeft kunnen genieten.

Vrijdag middag zijn we dus naar Chantal gereden. Zij hebben onlangs een huis gekocht, dus ze wilde heel graag Thanksgiving bij haar thuis vieren. Het was een hele gezellige avond en het eten was heerlijk. Uiteraard was e rook weer hier veels te veel eten, dat lijkt wel een normaal iets met Thanksgiving. Het was ook heel fijn om tijd met Freddy en Kerry en de kinderen door te kunnen brengen, voordat zij die nacht weer terug naar Tennessee zouden gaan.

Zaterdag middag zijn wij met de kinderen en tante Rhonda naar de bioscoop geweest. De jongens wilden heel graag ‘The Good Dinosaur’ zien. Rhonda zou haar kleinzoon eigenlijk mee nemen, maar op het laatste moment besloot hij dat hij naar huis wilde. Rhonda zelf wilde de film ook zien, dus is ze gezellig met ons mee geweest. Het was een hele leuke film, de jongens hebben er van genoten en wij stiekem ook. Khloé helaas minder, zij was na ongeveer 10 minuten de aandacht kwijt.

Na de film hebben we onze kerst spullen tevoorschijn gehaald en hebben we de boom opgezet. Vorig jaar na de kerst hebben we allemaal nieuwe ornamenten gekocht voor een prikje, omdat alles na de kerst in de aanbieding wordt gegooid. Ik vind het zo gezellig in huis nu de boom weer staat. Heerlijk vind deze tijd van het jaar. Alleen de kou en sneeuw is iets minder leuk, maar gelukkig is er nog niet al te veel sneeuw gevallen dit jaar.

En zo zijn we aan de laatste weken van het jaar begonnen. De kinderen zijn al heel hard aan het aftellen naar de kerst, maar ook naar opa. Over een weekje is hij al weer hier.


1 opmerking:

Anja zei

Mooie foto van Khloé, alweer 3 jaar wat gaat de tijd toch snel.
Nu aftellen tot je vader weer komt, veel plezier samen!