maandag, november 09, 2015

Halloween, 5 en tandarts

Zaterdag 31 Oktober waren de kinderen al vroeg wakker. Het was tenslotte Halloween en daar keken ze al een tijdje naar uit. Dat weekend was het niet alleen Halloween, maar ook Noah zijn verjaardag. Dubbel feest voor de kinderen. Uiteraard moesten we ze vertellen dat ze pas ‘s avonds langs de deuren mochten gaan, dus dat viel een klein beetje tegen, maar ze begrepen het wel.

Rond 11.00 uur kwam Anna langs om Noah op te halen voor zijn verjaardag. Voor verjaardagen van haar kleinkinderen, neemt ze de kinderen altijd mee voor lunch en daarna mogen ze in de speelgoed winkel zelf hun cadeautje uitzoeken. Aangezien zij onze kinderen ook als kleinkinderen beschouwt, was het nu Noah zijn beurt. Terwijl zij weg waren, hebben wij even snel boodschappen gehaald en thuis opgeruimd. Dat moet tenslotte ook gewoon gebeuren.

Na 1.5 tot 2 uur kwam Noah weer thuis en Anna heeft hem enorm verwend. Noah is heel erg grappig, want zodra hij iets voor zichzelf mag uitkiezen, dan kiest hij meestal iets voor zijn broer of zusje, dus Anna heeft hem echt moeten vertellen dat dit voor hem was, voor zijn verjaardag en dat zijn broer en zusje ook een verjaardag zullen hebben waarbij zij zelf wat uit mogen zoeken. Uiteindelijk heeft hij Hulk handen gekregen, want die paste perfect bij zijn Halloween outfit, een hulk pop en nog een paar kleine dingetjes.

‘s Middags hebben de jongens nog even bij Katie gespeeld, maar ze waren al weer snel terug, omdat ze zich klaar wilden gaan maken voor de avond. We hebben ze met moeite nog even wat laten eten, want snoepjes op een lege maag is natuurlijk niet echt een goed idee.
Toen de kinderen aangekleed waren, zijn we naar de overkant gelopen om Mel en Katie en de kinderen op te halen, want we hadden afgesproken om samen door de buurt heen te wandelen. Het was gelukkig niet al te koud. Iets waar ik wel bang voor was want de temperaturen begonnen de dagen ervoor ineens heel snel te zakken.

De kinderen hebben een heerlijke avond gehad. We lopen ieder jaar zo een beetje hetzelfde rondje en halverwege begonnen ze allemaal moe te worden. Gelukkig hadden we voor Khloé de wagen mee genomen, dus zij kon lekker zitten. Gelukkig had ik van te voren al zo een vermoeden en hebben we haar niet hoeven te dragen. Allemaal zijn ze enorm verwend met heel veel snoep. Toen we eenmaal thuis waren hebben we het allemaal op de tafel gegooid en na gekeken. Vervolgens mochten ze alle drie een paar snoepjes uitkiezen. Daarna hebben we snel hun pyjamas aangetrokken en zijn we naar Mel en Katie gegaan waar de kinderen heerlijk gespeeld hebben en wij poker hebben gespeeld. Het was een hele gezellige avond voor zowel de kinderen als onszelf.

Ndat we de kinderen op bed hadden gelegd vielen zij al seen blok in slap, wat voor ons mooi uit kwam, want wij moesten nog even slingers en ballonnen op hangen voor Noah zijn verjaardag. De volgende ochtend stond hij om 07.30 uur naast ons bed en kwam on seen dikke knuffel geven met een hele grote glimlach op zijn gezicht.

We hadden wat familie en vrienden uitgenodigd om zijn verjaardag met ons te komen vieren. Het was niet al te druk, maar het was heel gezellig en Noah heeft een fantastiche dag gehad en is erg verwend met cadeautjes. Voornamelijk Dinosaurussen en Ninja Turtles. We hadden ook een Turtle taart besteld, dus zijn dag kon niet meer stuk! Toen ik die avond nog even bij de kinderen ging kijken voordat ik naar bed ging, zag ik dat Noah al zijn cadeautjes bij zich in bed had genomen!

Helaas stond er de volgende dag iets minder leuks op het programma voor onze beer. Hij had 6 gaatjes tussen zijn kiezen zitten die gevuld moesten worden. Zijn kiezen staan zo dicht op elkaar dat we er zo goed als geen flos draad tussen krijgen. Dat en het feit dat hij waarschijnlijk meer vatbaar is voor gaatjes, zorgde er dus voor dat hij de dag na zijn verjaardag naar de tandarts moest.

We werden een kleine kamer in gebracht waar een heel groot zitkussen lag en Noah mocht zelf een film kiezen. Vervolgens moest hij een drankje drinken, waarvan hij na bijna 50 minuten in slaap viel. Voordat hij in slaap viel kon je merken dat het drankje begon te werken, want hij kon zijn hoofd niet meer omhoog houden en hij probeerde te staan end at ging allemaal niet meer. Best grappig  om dat te zien, maar ook wel zielig. Ik kan me voorstellen dat het voor hem een heel raar gevoel moet zijn geweest.

Toen hij echt sliep, werd hij mee genomen om de gaatjes te laten vullen en ik moest in de wachtkamer wachten. Na ongeveer een uurtje kwamen ze me halen en was het allemaal achter de rug. Noah was nog heel erg suf en begreep niet zo goed waar hij was. Zijn gezicht was wat gezwollen en verdoofd. Door de verdoving kwijlde hij ook een beetje, maar gelukkig heeft hij hier zelf maar weinig van mee gekregen.
Ik had voor die dag vrij genomen, dus we zijn thuis lekker op de bank gaan liggen met een van zijn favoriete tv shows. Rond het middag uur zei hij dat hij wat duizelig was, dus heb ik gezegd dat hij maar even moest gaan slapen. In de eerste instantie wilde hij dit niet, maar uiteindelijk is hij toch op ons bed in slaap gevallen, waar hij bijna 4 uur heeft geslapen. Het is  ook niet niks zo een behandeling. Gelukkig voelde hij zich een stuk beter toen hij wakker werd en had hij ‘s avonds nergens geen last meer van.

1 opmerking:

Regina zei

Wat een geweldige outfits hebben de kinderen op de foto aan! Ik blijf het leuk vinden dat Halloween zo uitgebreid wordt gevierd bij jullie. In Nederland is het iets in opkomst, maar over het algemeen blijft het een slappe hap.