zondag, augustus 15, 2010

Weer een week voorbij!

Inmiddels hebben we nog maar 12 weekjes te gaan. Er is alweer een week voorbij. De tijd gaat echt super snel voorbij! Zo snel, dat Skyler afgelopen zaterdag al weer 1.5 jaar oud was. Het is gewoon bijna niet te geloven dat hij 1.5 jaar geleden geboren werd. En nu loopt hij rond en brabbelt er aardig op los en over 12 weekjes heeft hij gewoon een broertje. Wie had dat 1.5 jaar geleden nou gedacht?

Afgelopen weekend was een heerlijk weekend. Zaterdag is Kylee, de dochter van Mindy, gedoopt. Ze is nu officieel een LDS (Latter Day Saints) lid. Ook wel bekend als de mormoonse kerk. Mindy is zelf ook LDS gedoopt, maar is niet actief. Kylee wilde zelf heel erg graag gedoopt worden en dus heeft Mindy haar in haar keuze gesteund. Er kwamen aardig wat dingen bij kijken, waaronder het trouw naar de kerk gaan op zondag en gesprekken met de bisschop. Maar uiteindelijk was het zaterdag dan zo ver.

Familie en vrienden waren uitgenodigd, en wij natuurlijk ook. Nu zijn wij zelf niet gelovig (hoewel Dan ook LDS gedoopt is toen hij klein was) maar we zijn uiteraard wel gegaan. Zo een speciale dag voor zo een meisje is natuurlijk wel heel bijzonder. En trots dat ze was toen het allemaal achter de rug was!

Na de doping had Mindy een lunch georganiseerd bij haar thuis, waar iedereen die de doping bijgewoond had, welkom was. Er waren heerlijke croisantjes met kipsalade, veel fruit, chips en natuurlijk een heerlijke taart. Voor na de lunch had Mindy een heel groot spring/waterkussen gereserveerd. Haar vader werkt voor zo een bedrijf en dus kreeg ze een hele mooie korting! Het sprinkussen paste niet bij hen in de tuin en dus hebben we hem in onze tuin geplaatst.

De kinderen konden niet wachten om erop te klimmen en dus liepen die al snel in hun zwemkleding rond. De volwassenen mochten ook op het kussen, maar die keken liever eerst de kat uit de boom. Dat kijken duurde alleen niet lang. Al heel snel liepen de volwassenen ook rond in zwemkleding. Dan had het ook al snel in de gaten dat het zeker wel iets leuks was! We hebben dan ook ontzettend gelachen en we hebben super veel foto's gemaakt! Vooral de gezichten van iedereen die naar beneden kwam, waren super grappig!

Skyler is ook twee keer naar beneden geweest met Dan, maar die vond het toch eigenlijk wel heel erg eng. Dat koppie spreekt boekdelen!!Het weer was ook hartstikke mooi! We hebben hier al weken lang goed weer en gisteren was het ook weer ruim in de 30 graden, dus wat dat betreft hadden we het goed getroffen! Voor de rest van de week verwachten we ook nog hele goede temperaturen, dus misschien gaan we van de week nog wel een keer zwemmen met Skyler. We moeten er tenslotte nog even van genieten, voordat het straks weer kouder begint te worden.

Vandaag hebben we het redelijk rustig aan gedaan. Het was een behoorlijke vermoeiende dag gisteren, dus dan kan een dagje rustig aan doen, best wel lekker zijn. Ik heb alle wassen weg gedraaid en opgevouwen en we zijn eindelijk aan de kamer van Skyler begonnen.

Er was al een klein begin gemaakt met magneet verf. De magneetverf is alleen zwart van kleur en daar moesten we dus nog wel overheen met een witte verf. Dat wit was alleen een ander soort wit dan de rest van de muren, dus hebben we de hele kamer maar opnieuw wit geverfd. Het aftapen van het plafond en plintjes is altijd een rotklus, maar toen dat eenmaal gedaan was, ging het verven op zich wel heel snel.

We willen de muren onder de sierrand verven met Licht blauwe en licht groene strepen, dus dat is nog wel een aardig klusje op zich, maar het grootste gedeelte is naar mijn idee in ieder geval al gedaan. We hebben van Dan zijn zusje een rieten dressoir gekregen, die zij niet gebruikte en die willen we wit verven met eem spray. Als dat en de strepen gedaan zijn, dan is het verven allemaal klaar. Hopelijk hebben we het nu allemaal snel af, zodat we Skyler naar de andere kamer over kunnen zetten en dan kunnen we de andere kamer in order gaan maken voor zijn broertje.

De kamer krijgt dan een sopje en dan kunnen we het ledikant in elkaar gaan zetten en dan gaan we ook de oude kleding van Skyler uitzoeken om te kijken wat de beeb eventueel kan gebruiken. Uiteraard krijgt hij zijn eigen spulletjes, maar het is natuurlijk best handig om wat spullen van Skyler te kunnen gebruiken!

Zo een dag als gisteren en het verven van vandaag vergt behoorlijk wat energie als je 28 weken in verwachting bent. Mijn rug begint inmiddels ook weer zeer te doen, dus ik duik nu lekker mijn bedje in. Morgen beginnen we weer aan een nieuwe week en dan zijn we weer een weekje dichter bij de geboorte van ons tweede kindje!

2 opmerkingen:

Anja zei

Niet te geloven dat Skyker alweer 1,5 jaar oud is, wat gaat de tijd toch snel. Dat blijkt ook wel uit het feit dat jullie over 12 weken alweer een broertje voor skyler verwachten. Ja....en wij dan, wij zijn alweer 3 jaar hier en verhuizen volgende zomer terug naar Nederland.
Hoog tijd om elkaar eens te ontmoeten!!!

Becs zei

We zijn kort na elkaar hierheen verhuisd Anja! Niet te geloven dat jullie volgend jaar al weer terug gaan! Ik ga je eens emailen om iets af te spreken!