dinsdag, september 18, 2018

Family visits – deel 1

Ruim twee maanden na onze laatste blog, zitten we weer in het dagelijkse ritme van onder andere school, zwemles, werk en huiswerk. De kinderen zijn in de laatste week van Augustus weer begonnen met school, maar voordat het zo ver was hebben we eerst nog genoten van de vakantie en familie bezoek.

Eind Juli kwamen eerst Taylor en haar vriend Bouke bij ons op bezoek. Zij waren eerst naar Las Vegas gevlogen en daar hebben zij een auto gehuurd om eerst een aantal dagen rond te reizen en te kamperen op plekken die zij graag wilden zien. Zo hebben ze een paar dag in onder andere Vegas door gebracht, hebben zij de Grand Canyon bezocht en Zion national park, om uiteindelijk op de laatste dag van Juli bij ons voor de deur te staan.

IMG_5608

Zij hebben zo een twee weken bij ons door gebracht. Het was in de eerste instantie de bedoeling dat ze misschien ook een paar dagen bij Chantal en Freddy door zouden brengen, maar Freddy’s huis is nog niet zo heel lang klaar en daardoor staat er nog heel veel rommel en dozen in huis en Chantal is met haar gezin naar Idaho verhuisd. We wisten al een tijdje dat die kans groot was, omdat Justin daar een baan aangeboden gekregen had, maar ze waren nog heel erg aan het twijfelen. Maar uiteindelijk hebben ze de knoop door gehakt en hebben ze hun huis te koop gezet en hebben ze de sprong gemaakt.

Gelukkig hebben Tay en Bouke nog wel iedereen kunnen zien, omdat Chantal nog regelmatig naar Utah kwam omdat het huis nog niet verkocht was en hun spullen voornamelijk in opslag staan. Jakob was in de tussentijd ook jarig en dus hebben we ook allemaal nog een fijne avond samen gehad.

Het was ook heel leuk om ze hier te hebben. De kinderen vinden het ook heel fijn en kunnen heel goed met ze over weg. Taylor en Bouke hadden een spel gekocht voor de kinderen; ladderball. Dat is regelmatig gespeeld in de achtertuin. En zo speelde we ‘s avonds ook vaak een bordspel; Clue maar ook een dobbel spel; Farkle.

Dan en ik hebben gewoon gewerkt terwijl zij hier waren, maar ondanks dat hebben zij zich toch goed vermaakt. Ze konden gaan en staan waar ze wilden, doordat zij een auto hadden gehuurd en zo hebben ze hier ook nog een paar dingen gezien die ze graag wilden zien.

Doordat Freddy van Tennessee naar Utah is verhuisd en een huis aan het bouwen was, hebben we het dit jaar helaas niet gehaald naar Moon Lake. Toen Freddy uiteindelijk op het laatste moment een weekend vrij had en besloot om richting Moon Lake te gaan, konden wij geen voorbereidingen meer treffen op werk. Taylor en Bouke hadden van te voren al aangegeven dat zij ook graag nog met de familie wilden kamperen. Omdat Moon Lake niet lukte, hadden we besloten om het laatste weekend van hun bezoek alsnog te gaan kamperen, alleen dan bij East Bear Fork, zo een kleine 2 uur van huis af.

Dat viel bijna in het water, omdat Freddy onderweg met pech was komen te staan. Hij had Kery al vooruit gestuurd om een plek te reserveren en ook dat lukte bijna niet. Gelukkig hadden we uiteindelijk toch een plek gevonden en wist Freddy ook de truck te maken, waardoor we toch nog konden kamperen.

IMG_5161

De kinderen vinden het heerlijk om te kamperen en vermaken zich dan ook prima. ‘s Avonds genieten ze altijd van het kampvuur en bij een kampvoor horen dan ook smores, dus dan is het dubbel feest. En het feit dat de cousins er ook zijn, zorgt helemaal voor succes.

Wij wisten nog niet zeker of we het hele weekend zouden blijven. Khloé was niet heel erg lekker en Dan kwakkelt ook nog steeds met problemen met zijn benen, dus we zouden de volgende dag besluiten of we nog een nachtje zouden blijven. Bij het opstaan de volgende ochtend, wisten we al dat we naar huis zouden gaan, omdat Khloé een hele slechte nacht had gemaakt. Ze was heel veel wakker en begon ook heel erg te klagen over oorpijn.

Voordat we naar huis gingen, zijn we eerst nog naar Mirror Lake gereden, waar we rond hebben gewandeld en de kinderen even konden vissen en in het water konden kliederen. Het is daar zo verschrikkelijk mooi, het is zeker voor herhaling vatbaar. Khloé voelde zich door de tylenol redelijk goed en wilde dan ook eigenlijk niet naar huis, maar toen we eenmaal op weg naar huis waren storte zij helemaal in.Kerry had aan gegeven dat de jongens nog wel een nachtje bij hun mochten blijven en dat aanbod namen zij gretig aan.

IMG_5163

Eenmaal thuis ben ik met Khloé naar de dokter gegaan, waar zij antibiotica kreeg voor een oor ontsteking. Dus ondanks dat zij zelf niet blij was, was het een goede beslissing om toch maar naar huis te gaan.

De twee weken dat Taylor en Bouke hier geweest zijn, vlogen snel voorbij en helaas komt er altijd weer een tijd van afscheid nemen. Iets dat natuurlijk nooit leuk is, maar we kijken uit naar het volgende bezoek. Het is ook altijd even wennen als de visite weer weg gaat, maar heel lang hoefden wij niet te wennen, want 2 dagen na hun bezoek zou mijn vader al weer op visite komen!

2 opmerkingen:

Aïda zei

Superleuke update weer!

Anja zei

Ben weer bijgelezen. Mooie foto van jullie kinderen, wat worden ze toch groot.