vrijdag, augustus 04, 2017

Wonderful weekend at Bear Lake

Happy Friday!! Het was een lange week, maar eindelijk is het dan toch vrijdag. Tevens is het ook de eerste vrijdag in Augustus. Augustus is de maand waarin allebei mijn broers een jaartje ouder worden en de kinderen weer naar school zullen gaan. Ook zijn de dagen inmiddels al weer korter aan het worden en begint het ‘s avonds eindelijk iets eerder af te koelen. Ik probeer niet te klagen, maar na weken lang temperaturen van 35 + graden te hebben is het fijn dat het ‘s avonds een beetje af koelt.

De warme dagen waren wel een goede reden om een weekend te gaan kamperen bij Bear Lake. Voor het derde jaar op een rij, hadden we met Mel en Katie afgesproken om samen naar Bear Lake te gaan. Ik had hiervoor vrijdag vrij genomen, zodat we ‘s ochtends al vroeg zouden kunnen vertrekken. Maar omdat we wisten dat het druk zou worden, zijn Katie en ik donderdag middag al vertrokken. Mel zou de volgende dag pas komen, vanwege werk en Dan moest ook donderdag avond nog werken en tevens wist hij niet zeker of hij uberhaupt wel zou komen, omdat hij nog steeds pijn aan zijn benen heeft.

IMG_2469

Het was maar goed dat we donderdag vertokken, want eenmaal bij Bear Lake aangekomen was onze standaard plek al vol en vrijdag tegen de avond stonden er bij de ingang van onze campground ook palen die aangaven dat de campground vol was. Gelukkig mogen mensen in jouw groep  nog wel aansluiten en opzetten, als er al iemand van de groep aanwezig was. Dus later zijn ook 2 van Katie haar broers met gezin gekomen en ook Mel zijn broer en gezin kwamen ons vergezellen.

Image-1

Katie heeft een water trampoline op de kop weten te slaan deze zomer, dus nadat die was opgeblazen hebben we deze met touwen en stenen vast weten te leggen in het water en wat hebben de kinderen er een plezier van gehad.

Ook hadden zij zit jaar hun wave runners en jet ski weer bij zich, dus ook daar heeft iedereen veel gebruik van gemaakt. Zelfs Skyler, Noah en Khloé wilden dit jaar alle drie een keer een ritje op de wave runners maken. IMG_2461

Dan is vrijdag toch met Mel mee gereden en ook hij heeft zich goed vermaakt. Sterker nog, hij wil graag nog een keer terug naar Bear Lake deze zomer. We gaan even kijken of we dat nog ergens in kunnen plannen.

Het was werkelijk prachtig weer en het is maar een keer bewolkt geweest. Het was gelukkig niet zo heet als in de vallei, maar het was nog heet genoeg om je zeker meerdere malen per dag in te smeren. Omdat ik zo snel kan verbranden, was ik daar ook bezorgd voor bij de kinderen, maar gelukkig is dat redelijk goed gegaan. Alleen Skyler is aardig verbrand. Vooral in zijn gezicht. Zondag ochtend was zijn gezicht zelfs opgezwollen.

IMG_2442

Ondanks dat hebben we allemaal een heerlijk weekend gehad en was het jammer dat we weer op huis aan moesten. Nu gaan we ons langzaam aan maar weer opmaken voor de eerste schooldag. Volgende week moeten wij op school komen om de persoonlijke informatie te updaten en de week erna mogen de jongens komen om hun klas lokaal te bekijken en kennis te maken met hun leraren. Maar eerst nog even van een paar vrije dagen genieten.

IMG_2451

Geen opmerkingen: