dinsdag, maart 29, 2016

Pasen 2016

Zondag ochtend kwamen de jongens onze slaapkamer in rennen en wisten zij ons te vertellen dat de paashaas ons huis was vergeten. Toen wij vroegen waarom zij dat dachten, bleek dat zij door de ramen naar buiten hadden gekeken, maar helaas geen eieren konden vinden in de voortuin.

Toen ik vroeg of ze door de ramen in de achtertuin hadden gekeken zeiden ze van niet, omdat de paashaas bij ons oude huis de eieren in de voortuin verstopte. Vervolgens zijn ze snel aan de achterkant gaan kijken en kwamen al gelijk weer terug rennen en waren raze enthousiast, omdat de paashaas niet alleen eieren in de achtertuin had verstopt, maar ook een trampoline had achter gelaten. (De jongens wilden al een paar jaar een trampoline, maar omdat er rondom ons oude huis geen hek stond vond de huisbaas het niet zo een fijn idee.)

Gelijk werd Khloé wakker gemaakt en binnen 2 minuten stonden ze alle 3 in hun pyjama met schoenen aan, klaar om de eieren te gaan zoeken. Terwijl zij bezig waren met het zoeken naar eieren hebben Dan en ik van een kopje koffie zitten genieten al kijkend naar de kinderen. Wat een heerlijk gevoel om de kinderen in onze eigen tuin rond te zien rennen.

Nadat alle eieren bij elkaar geraapt waren, werden wij gelijk gevraagd of we de trampoline op wilden zetten. Uiteraard hadden we dat wel verwacht en was het ook de bedoeling dat we dat gelijk zouden doen, want het zou die dag erg mooi weer worden. Zo een trampoline in elkaar zetten is nogal behoorlijk wat werk, maar na ruim 2 uur stond hij dan eindelijk in elkaar. Uiteraard klommen alle 3 de kinderen er da nook gelijk op en hebben heerlijk staan springen. Zelfs Dan heeft een tijdje mee staan springen.

Voor die middag waren we uitgenodigd bij Anna thuis voor een paas lunch. Het was de eerste keer sinds de verhuizing dat we allemaal samen kwamen. Nadat wij zijn verhuisd hebben Mindy en Anna het een en ander in het huis gedaan en vervolgens is Mindy met haar gezin het huis ingetrokken. Dus Anna was erg blij iedereen weer ‘thuis’ te hebben. Helaas moest Dan na het eten gewoon weer naar werk, dus wij zijn weer op huis af gegaan, waar de kinderen gewoon weer vrolijk verder zijn gaan springen op de trampoline.

Gisteren waren ze alle drie dan ook heel erg teleurgesteld, toen de wereld bij het opstaan weer eens bedekt was in een witte deken. Tot en met morgen verwachten we nog meer sneeuw en regen en dan zou het aankomend weekend weer heel mooi moeten zijn.



1 opmerking:

Anja zei

Heerlijk moet dt zijn om de kinderen zo te zien genieten in jullie tuin.