dinsdag, juni 09, 2015

School is out!!

Voor mijn gevoel gingen de jongens pas een paar weken geleden terug naar school en nu is school al weer voorbij en zijn we al weer aan de tweede week bezig van de zomer vakantie. Beide jongens hadden een mooi rapport aan het einde van het jaar. Noah loopt voor op zijn klas met tellen van nummers en Skyler blijkt ruim boven het gemiddelde te lopen met het spellen van woorden. Skyler heeft ook 2 semesters de high honor roll gehaald. Voor kindergarten houdt dat in dat hij voor alles op zijn rapport een 5 moest hebben. We zijn dan ook hartstikke trots op onze jongens.20150521_151641

De laatste maand van school was een beetje hectisch voor ons, want Dan is geopereerd aan zijn knie. Op werk gebeurde er iets, waarbij hij iets voelde knakken in zijn knie. De volgende dag is hij naar de dokter gegaan die zijn werk had aangewezen. Als er iets op werk gebeurd, dan willen ze dat je een speciale dokter bezoekt. Als die dokter inderdaad vind dat het problem is veroorzaakt door werk, dan betaalt het werk alle medische kosten en in het geval van verloren uren, betalen zij ook je salaris door.

Helaas vond de dokter dat er niets aan de hand was en werd Dan naar huis gestuurd en zou hij diezelfde zondag gewoon weer terug naar werk kunnen, zonder restricties. Echter bleef Dan ontzettend veel pijn houden aan zijn knie en zo zat hij op zaterdag ook weer bij de dokter. In dit geval een andere, omdat de eerste dokter had aangegeven dat er niets aan de hand was en dus was het voor hen afgesloten. De nieuwe dokter had echter het vermoeden dat Dan zijn meniscus gescheurd was, maar aangezien het niet zijn specialiteit was, heeft hij wat pijn medicatie voor geschreven en voorgesteld dat Dan zijn chirurg zou bezoeken die in 2010 zijn operatie heeft gedaan aan zijn kruisbanden. Tevens kreeg hij een briefje mee voor werk met restricties.

Zo zat Dan die dinsdag nog bij zijn chirurg en prompt kreeg ik ‘s middags een telefoontje van Dan en zijn chirurg dat hij inderdaad zijn meniscus had gescheurd en dat hij de volgende dag nog geopereerd zou kunnen worden, anders zou het een paar weken duren voordat hij geopereerd zou kunnen worden. Ik heb snel vrij geregeld op werk en de dokters assistente controleerde alles met mijn verzekering en zo lag Dan woensdag middag onder het mes. De operatie duurde ongeveer maar 45 minuten, maar omdat hij onder algehele narcose ging, moest hij nog even naar de uitslaap kamer. Uitindelijk waren we die middag rond 15.00 uur thuis.20150513_105027_resized

Het gaat inmiddels stukken beter met zijn knie en na 2 weken thuis te zijn geweest is Dan gewoon weer volledig aan het werk, zonder restricties. Nu zijn we alleen met de zogenoemde Workmans comp in gesprek, omdat zij in de eerste instantie niet vonden dat er iets aan de hadn was met Dan en dus willen zij niet betalen. Maar omdat Dan zijn chirurg wel degelijk een gescheurde meniscus vond, willen zij nu dokters papieren zien. Mijn verzekering heeft de opratie wel op gepakt maar dat is natuurlijk niet de bedoeling als Workmans comp verantwoordelijk is voor de kosten. Bovendien zat Dan 2 weken thuis zonder salaris, en dat zou eventueel ook terug vergoed kunnen worden. Het is nu dus even afwachten wat de uitspraak hiervan gaat zijn.

Inmiddels zijn we ook bij de week aangekomen dat mijn vader weer aan zal komen in Salt Lake City en natuurlijk hebben we er ontzettend naar uit gekeken.  We moeten nog even twee nachtjes wachten voordat hij hier is.

Geen opmerkingen: